“Durf, spring!”

Kennismakingsworkshop Zijnsoriëntatie

Deze gratis kennismakingsworkshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar Zijnsoriëntatie, een westers pad voor verlichte levenskunst. Oprichter en grondlegger van de School voor Zijnsoriëntatie Hans Knibbe beschrijft het pad als volgt: “Ik zie het pad als een relationele ruimte. Als je zegt: ‘ik doe het Zijnsgeoriënteerde pad’,  dan is dat eigenlijk hetzelfde als zeggen: ‘ik beken mezelf tot relatie’. ‘Ik train relatie. Ik begeef mezelf in relatie, ik ga voorbij mijn schrik van ik-contractie in relatie. Mijn pad is relatie'”.

Onze geschrokken kinddelen hebben zich teruggetrokken uit relatie. Met als gevolg dat we ons vaak, onbewust, op een eiland denken en verbinding niet meer durven aan te gaan. Ons hart is gesloten geraakt en we zijn het contact met onszelf verloren.

Zijnsoriëntatie spreekt onze altijd al vrije, liefdevolle aard aan. Dit is telkens opnieuw het vertrekpunt en eenmaal hiermee in contact ervaar je spontane Zijnskwaliteiten in jou als liefde, schoonheid, kracht, helderheid en wijsheid. Onze psychologische patronen en concepten waarmee we ons mee identificeren, blijken een illusie en niets anders dan noodzakelijk geweest om te kunnen overleven.

In deze workshop maak je kennis met een proeve van de Zijnsgeoriënteerde werkwijze. Heb je interesse? Stuur me alvast een berichtje.

Inschrijven

Data: op aanvraag
Tijd: de workshop duurt 2 uur
Locatie: Johannes de Bekastraat 10 Utrecht
Kosten: gratis

AANMELDEN