“Alles om jou heen spiegelt jouw ware natuur”

Introductie in je zorgeloze aard

Er is een dimensie in jou die altijd vrij en zorgeloos is en helemaal ongeschonden. Los van al je gewoontes, je geschiedenis of  je huidige omstandigheden! Deze vrije dimensie blijkt de bron te zijn van geluk, schoonheid, levenslust, vrijheid en verbinding. Vanuit dit contact ontstaat er een fundamenteel andere houding naar jezelf en je dagelijkse leven. Wanneer je je toewendt naar je zorgeloze aard, beweegt de inhoud van je leven als vanzelf mee. Je kunt opnieuw gaan ontdekken waar het jou om gaat en wat je wilt. Dit is de kern van de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. We nodigen je van harte uit om hier kennis mee te maken.

Deze training is voor jou als je:
  • Nieuwsgierig bent naar hoe het is om zorgeloos te zijn.
  • Contact wilt leren maken met jouw vrije, pure dimensie die zorgeloos is van zichzelf.
  • Wilt ontwaken uit je te krappe jas omdat je voelt dat dit niet is wie je ten diepste bent.
  • Vanuit jouw ruimte, openheid en inspiratie wilt ontdekken waar het jou om gaat en wat je wilt in je leven en werk.
  • Wilt leren hoe je zorgeloosheid als begin -en eindpunt neemt in je leven.
  • Die bron van geluk, schoonheid, levenslust, vrijheid en verbinding wilt ontdekken.

We werken met een kleine groep deelnemers waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Werkvormen

Om je zorgeloze aard naar de voorgrond te brengen, maken we in de training gebruik van meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties, oefeningen in groepsverband en in twee of drietallen, zelfreflectie, intervisie en deelrondes.

Deze training geef ik samen met mijn collega Ronald van der Lee.

Praktische informatie

Duur: 3 dagen
Deelnemers: 8 – 15 personen
Data training: najaar 2019 – Heb je interesse? Stuur me alvast een berichtje.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Landgoed De Born (Hermonde), Bornweg 12 B, 6721 AH Bennekom
Kosten: € 495,- incl. 21% BTW (Particulieren) en € 795,- excl. 21% BTW (Organisaties) incl. koffie/thee, versnaperingen en heerlijke lunch

Leuk om te weten

Wanneer je één of meer personen meeneemt, krijgen jij én je introducees 30% korting! Je betaalt dan dus € 346,50 i.p.v. € 495,- incl. BTW. Organisaties betalen dan € 556,50 i.p.v. € 795,- exl. BTW.

AANMELDEN

 

Locatie

Voor de training hebben we een prachtige locatie gekozen in Bennekom. Verscholen in het bos ligt landgoed De Born dat stamt uit de jaren dertig. In een vleugel van het gebouw bevindt onze locatie. Zodra je op het landgoed komt, ervaar je de stilte en schoonheid die zo bijdraagt om contact te maken met je zorgeloze aard. De mooie omgeving in combinatie met de sfeer en de inspiratie zorgen voor de optimale omstandigheden.

hermonde-op-landgoed-de-born-in-bennekom

 

Overnachten

Deze training wordt als retraite aangeboden. Er zijn goede overnachtingsmogelijkheden in de nabijgelegen hotels De Wageningsche Berg, Nol in het Bosch en Bilderberg Hotel Klein Zwitserland. Voor de laatste twee hotels gelden afspraken voor een speciaal tarief. Ben je hierin geïnteresseerd dan brengen we je in contact met betreffende contactpersoon.

Persoonlijke begeleiding

Na het volgen van deze training kan het zijn dat je de behoefte voelt om vaker in contact te zijn met jouw zorgeloze aard. Of om het zicht op jouw geschiedenis te verdiepen en jouw zelfkennis te vergroten. Of je wilt specifiek naar een situatie kijken die speelt in je leven. Dan kan persoonlijke begeleiding uitkomst bieden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met me op.