“Ontdek de oneindige ruimte van je eigen geest”

Introductie in je zorgeloze aard

In deze training is kennismaken met je zorgeloze aard het uitgangspunt. Je zult ontdekken hoe er los van al je gewoontes, patronen en jouw geschiedenis een volledig vrije dimensie in jou is. Deze vrije dimensie blijkt de bron te zijn van geluk, schoonheid, levenslust, vrijheid en verbinding.

Vanuit dit contact ontstaat er een fundamenteel andere houding naar jezelf en je dagelijkse leven.
Je krijgt inzicht in jouw gewoonte-houdingen van reageren. Wanneer je je toewendt naar je zorgeloze aard, beweegt de inhoud van je leven als vanzelf mee. Je kunt opnieuw gaan ontdekken waar het jou om gaat en wat je wilt.

Dit is de kern van de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. We nodigen je van harte uit om hier kennis mee te maken.

LEES VERDER EN AANMELDEN

Kennismakingsworkshop Zijnsmeditatie

Deze workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar Zijnsoriëntatie, jong en oud, met ervaring of nog helemaal niet. In deze workshop maak je kennis met deze rijke visie die ervan uitgaat dat jouw natuurlijke aard open en vrij is. Ik laat je één van de werkwijzen ervaren.

Deze workshop biedt ook de mogelijkheid om met mij kennis te maken, mijn manier van lesgeven en mijn aanbod. Van harte welkom!

LEES VERDER EN AANMELDEN

Leren rusten in onderwijsdynamiek

Of je nou directeur, docent, teammanager, beleidsmaker of onderwijsmedewerker bent, de dynamiek en hectiek die een hoger onderwijsomgeving kent, vraagt van jou open en contactvol aanwezig te zijn. Dat wil je wel, maar de praktijk is vaak weerbarstiger. Je ervaart jezelf lang niet altijd als present en contactvol aanwezig. Soms ervaar je de dynamiek zelfs als een voortrazende storm waarin je je probeert staande te houden. Je bent vooral veelal aan het doen en hard aan het werk. Nou is er niets mis met hard werken, maar er valt wel iets te ontdekken over de manier waarop je dit doet en vanuit welk uitgangspunt en houding.

In deze training leer je contact maken met de open en vrije dimensie in jou. Vrij van belemmeringen, overtuigingen en patronen leer je rusten bij hoe het is. En niet wat jouw conventionele geest er van maakt. Je krijgt hierdoor zicht op je gewoonte-patronen van doen en reageren. Écht aanwezig zijn in het moment en bij jezelf is een (levens)kunst. Dat is een compleet andere staat dan waarin je je gewoontegetrouw de hele dag bevindt.

Deze training is opgezet voor managers, teamleiders, medewerkers, docenten en beleidsmakers in het hoger onderwijs die willen kennismaken met hun eigen zorgeloze aard en innerlijke wijsheid. En vanuit deze waarachtige plek hun werk willen vormgeven.

LEES VERDER EN AANMELDEN