Online meditatie op vrijdagochtend – start 15 september 2023

Samen in een groep mediteren werkt vaak verdiepend en het is fijn om inspiratie te delen en elkaar te horen. Misschien is je meditatie wat sleets geraakt de laatste tijd, kan je discipline wel een zetje gebruiken of wil je je actief verbinden met andere padgenoten. Welke motivatie je ook hebt, voel je uitgenodigd om mee te doen. De les bestaat uit bewegende meditatie en zitmeditatie. Daarna is er ruimte om vragen te stellen en inspiratie te delen. Het is een heerlijk begin van je vrijdagochtend, zo vlak voor je werkdag en/of het weekend.

Als je mee wilt doen, meld je dan hieronder aan. Ik stuur je per mail de link naar de meditaties waarmee je kunt inloggen. Deze meditatie is geschikt voor mensen die al kennisgemaakt hebben met Zijnsgeoriënteerde meditatie. Heb je dat nog niet? Dan raad ik je aan de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie van acht dagdelen te volgen.

Kosten
Je bepaalt zelf wanneer je mee wilt doen met de meditatie. De kosten bedragen €12,- per keer. Studenten en sociaal minimum betalen € 10,-. Aan het eind van de maand stuur ik een open betaalverzoek. Je houdt zelf je deelname bij, bepaalt het bedrag en dat maak je over.

AANMELDEN

PRAKTISCHE INFORMATIE

Vrijdagochtenden 2023 – 2024:
Data:
15 september
13 oktober
3 november
24 november
15 december
19 januari
9 februari
1 maart
22 maart
12 april
17 mei
7 juni
5 juli

Tijd: 08.00 – 09.00 uur
Locatie: 
online via Zoom vanuit jouw huis

Je kunt op elke datum starten. Als je je aanmeldt, krijg je de inloglink toegestuurd die je voor alle bijeenkomsten kunt gebruiken. Bewaar deze dus goed.

Ervaringen

Liesbeth, je hebt een fijne manier van lesgeven en hebt een bepaalde capaciteit om mensen op hun gemak te stellen en zich prettig bij je te laten voelen. Zich open te stellen naar je. Dit vond ik zelf erg belangrijk tijdens de lessen. De meditatielessen hebben iets veranderd in mijn dagelijkse leven: de teksten die je gebruikte waren inspirerend waardoor ik probeer me bewuster te zijn van mezelf, mijn gedachten en gevoelens.

Eke

Fijn was het om telkens in een geïnspireerde omgeving te vertoeven en te bewegen, om samen stil te zijn, om even uit de eeuwige to-do-lijst te zijn. ‘Laat het waar zijn’ is een zin die me in het dagelijks leven heeft geholpen iets lastigs gewoon waar te laten zijn; dat was heel ontspannend. Net als ‘Je kunt er niet naar toe, je bent er al’. Dank voor jouw enthousiasme en gedrevenheid bij het geven van je cursussen.

Annemiek

Voor mij was de kennismaking met meditatie zo bijzonder. Ik heb een heel aantal momenten een kant van mezelf gevoeld/gezien die ik niet kende. Ik heb Liesbeth en haar lessen ervaren als open, warm, betrokken, diep, gastvrij en gezellig. Ik zie dat iedereen zich op z'n gemak voelt. Liesbeth laat antwoorden op zich inwerken voordat ze reageert, dat zouden meer mensen moeten doen. Ik ben blij met deze training en zal Liesbeth zeker aanbevelen bij vrienden.

Paul

Mijn behoefte was om mezelf vaker te herinneren dat ik al vrij ben. In mijn dagelijks leven gaat mijn gevoel van stress al snel met me aan de haal en vergeet ik nogal eens me de rijkdom van Zijn te herinneren. Door de meditatie in beweging en visualisaties werd ik mij meer bewust van mijn dagelijkse patronen en verkramping. Door de meditatielessen realiseer ik me meer dan voorheen hoe nerveus ik ben; en dat alles er mag zijn! Liesbeth, je zet een fijne sfeer neer en stemt goed af op de ervaringen in de groep tijdens de meditaties.

Josje

Mijn doel vooraf aan de training was om zelfstandig een rustmoment in te bouwen, zodat daarna lichaam en geest rustiger is. Ik heb veel geleerd, maar ben ook veel vergeten door de ontspanning ;-). Ik heb de meditatielessen als een klein wonder ervaren. Ik heb veel gevoeld. Dat had ik zelf niet kunnen bereiken.

Bas