Jaargroep Zijnsoriëntatie 

Deze jaargroep is voor mensen die hun beoefening en inspiratie in Zijnsoriëntatie willen verdiepen komend jaar. Het samen op pad zijn met een gelijkgestemde groep beoefenaren en leraar maakt deze jaargroep tot een heel rijke, stimulerende en kostbare plek. Om deel te kunnen nemen, heb je eerder een introductiecursus, integratiegroep, cursus Gezonde Zelfliefde of Zijnsgeoriënteerde meditatie groep gevolgd. De jaargroep heeft plek voor maximaal 8 personen.

De jaargroep komt verspreid over het seizoen 2020 – 2021 bijeen in vier spirittraining dagen en vier padbegeleiding dagen. Wil de aangereikte beoefening vrucht dragen dan is een stabiele, geïnspireerde, dagelijkse meditatie beoefening essentieel. Daarom is het zeer aan te raden om de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie te volgen, naar het nieuwste boek van Hans Knibbe ‘Zitten in Zijn – de kunst van meditatie’. Deze verschillende leerruimtes bieden een mooie afwisseling en stevige verdieping op je pad.

Padbegeleiding
Onderwerpen die wakker worden bij jou door de spirittraining en cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie kun je verhelderen tijdens de padbeleiding dagen waarvoor je een casus voorbereidt. Ik begeleid je vervolgens vanuit meditatieve afstemming in de groep.
Je ontdekt dat je je psychologische patronen die ontstaan zijn in je geschiedenis in liefde en licht van jouw spiritaard los kunt laten. Je landt steeds weer in de openheid en vrijheid van wie je altijd al bleek te Zijn. Van hieruit kun je waardig en compassievol aanwezig zijn en leren vrijer om te gaan met dagelijkse situaties. Het is bijzonder en vruchtbaar om in deze groep aanwezig te zijn en op je gemak te raken met alles wat zich in relatie voordoet.

Spirittraining
In de spirittraining weekenden staat een thema centraal dat uitgebreid wordt behandeld.  Je kunt hierbij denken aan thema’s als motivatie, compassie, overgave, superego, contact maken met strategisch en teruggetrokken zelf, offeren en werken met ja en nee. We werken zowel spiritueel als psychologisch. Ook komt theorie aan bod. Werkvormen zijn bewegende meditatie, zitmeditatie, energiewerk, visualisatie, oefeningen in twee- of drietallen.

Het is blijmakend en bijzonder om een jaar lang met een kleine groep op dit kostbare en rijke pad te zijn. Welkom!

Praktische informatie

Jaargroep 2020 – 2021

Aantal dagen: 8 + 8 avonden (optioneel)
Padbegeleiding dagen: 10 oktober, 8 november, 6 maart, 12 juni 2021
Spirittraining weekenden: 23 en 24 januari 2021, 17 en 18 april 2021
Tijd: 9.30 – 16.30 uur
Locatie: De Tuinkamers, Doelenstraat 28 A, Utrecht

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie (optioneel):
Data: Donderdagavond 1 en 15 oktober, 12 en 26 november, 10 december, 7 en 21 januari en 4 februari 2021
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Nicolaasklooster, Doelenstraat 42, Utrecht

Kosten:
Prijs inclusief Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie:
Particulieren: € 1358,- inclusief BTW
Zelfstandige professionals: € 1358,- exclusief BTW
Werkgevers: € 1770,- exclusief BTW

Prijs exclusief Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie:
Particulieren: € 960,- inclusief BTW
Zelfstandige professionals: € 960,- exclusief BTW
Werkgevers: € 1160,- exclusief BTW

Termijnbetaling is mogelijk.

AANMELDEN

“Het idee dat vrijheid op een andere plek te vinden is dan waar je nu bent, is verwarring”